Over ons

Over URG Technologies:
waar groei centraal staat

Onze missie is de best mogelijke match te vinden tussen bedrijf en kandidaat, waarbij groei in professionele ontwikkeling en meerwaarde creatie voor beide partijen centraal staat.

URG Technologies is een Belgisch rekruteringsbedrijf gespecialiseerd in IT Recruitment en Executive Search van IT Profielen. URG Technologies staat garant voor een kwalitatieve, transparante en proactieve samenwerking. Wij gaan all-in om de perfecte match te vinden.

URG Technologies heeft de visie om marktleider te worden in België voor kwalitatieve IT Recruitment & Executive Search van IT Profielen. Onze uiterst gekwalificeerde consultants, proactieve, snelle en transparante aanpak in combinatie met onze uitgebreide marktkennis en gespecialiseerde consultants verzekeren onze ambitie.

Wij gaan voor een samenwerking op lange termijn, waarbij URG Technologies fungeert als vaste partner voor de inflow van top notch IT Profielen.

Uiterst gekwalificeerde consultants

Onze consultants worden intensief en consistent getraind om mee te zijn met de laatste nieuwe trends en technologieën in hun expertiseveld.

Proactief & Snel

Wij verstaan dat proactiviteit en snelheid in bepaalde situaties vitaal kan zijn. Wij garanderen een proactieve en snelle terugkoppeling na ons eerste contact.

Transparant

Met zowel kandidaten als bedrijven werken wij heel transparant. Wij geloven er sterk in dat een goede samenwerking start met transparante en open communicatie.

Gespecialiseerd

Elke consultant binnen URG Technologies is gespecialiseerd in één van onze vier domeinvelden. Hierdoor staat u telkens in contact met een specialist en wordt de technische en marktkennis gegarandeerd.

Confidentieel

Confidentialiteit wordt hoog in het vaandel gedragen bij URG Technologies. Wij begrijpen dat in bepaalde situaties het heel belangrijk is dat de confidentialiteit wordt gewaarborgd.

Uitgebreide marktkennis

Het team van URG Technologies bestaat uit Senior IT Recruiters die kunnen terugvallen op jarenlange ervaring in de IT sector en uiteraard een uitgebreide kennis van de Belgische markt.

Kandidaten
Sollicitaties
Aangenomen

Testimonials

Kandidaten

Bedrijven

Het enthousiasme en de expertise van URG Technologies zorgden ervoor dat onze Microsoft Dynamics vacature snel werd ingevuld. URG Technologies zorgt voor een duidelijke communicatie en zeer plichtbewuste opvolging. Een samenwerking waar wij in de toekomst graag een vervolg aan breien.

Maarten Verhaert (Infront)

Managing Director

Werken met ons?

Wij staan steeds voor u klaar. Email of Bel ons 0472 06 07 35
Contact
Purchase