IT Recruitment

Software Development

Bij software development zijn heel wat actoren betrokken: van software architecten over software engineers tot software testers en implementatiespecialisten. URG Technologies vindt de geknipte profielen en kandidaten: gespecialiseerd, relevante ervaring, gedegen kennis, teamplayer en analytisch vaardig.

.Net, Java8 , PHP, JavaScript, AngularJs, Phyton, RoR, iOS, Windows, …

System Engineering

URG Technologies focust op system engineers die meer dan troubleshooters van het netwerk zijn: een echte expert in system engineering is verantwoordelijk voor monitoring, optimalisatie, installatie, configuratie en onderhoud van software, servers, netwerken en aanwezige netwerkcomponenten. Daarnaast werkt hij ondersteunend als 1e, 2e of 3e lijn support en is hij uitermate inventief.

Servers, Networks, Virtualization, Active Directory, Cisco switching & routing, …

ERP/CRM

URG Technologies is gespecialiseerd in recruitment voor ERP en CRM profielen. SAP Consultants, Business Analysten, Project Managers, Developers, Functionele/Technische Analysten zijn hier core, maar wij specialiseren ook in profielen voor MS Dynamics NAV, AX, CRM en SharePoint.

SAP FI/CO, SAP SD/MM, SAP ABAP, MS Dynamics CRM, SharePoint…

IT Executives

URG Technologies vindt de geknipte en meest ervaren C-level IT Executive profielen die u zoekt: IT Managers, Directors, CIO's, CTO's...

Werken met ons?

Wij staan steeds voor u klaar. Email of Bel ons 0472 06 07 35
Contact
Purchase